شانزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر(فوری)

۲۱ تیر ۱۳۹۵ | ۱۵:۲۵ کد خبر : ۵۹۵۴ اخبار
تعداد بازدید:۱۰۹

کلیه روسای محترم دانشکده ها، مرکز تحقیقات فیزیک، مجتمع آزمایشگاهی و پژوهشکده زیست فناوری

احتراماً، به پیوست تصویر بخشنامه شماره ۴۸۸۶۴/۷۰ مورخ ۹۴/۷/۱۳ معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص "شانزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر کشور" ارسال می گردد.
نظر به اینکه برابر نامه شماره ۱۱۵۵۳/۲۹/۸/ د مورخ ۹۴/۵/۱۱ این معاونت در خصوص جمع آوری و تجمیع مستندات اطلاع رسانی نموده لذا خواهشمند است دستور فرمائید مراتب در اسرع وقت به اعضای هیات علمی اعلام گردد تا باتوجه به شرایط مندرج در جشنواره مذکور نسبت به تکمیل پرسشنامه (قابل دریافت از طریق سایت http://rppc.msrt.ir )، مطابق آیین نامه مربوطه اقدام نموده و مستندات آن (پرسشنامه کامل شده به صورت کامل و تایپ شده، محاسبه و جمع بندی امتیازهای کسب شده، ارسال اصل مستندات، دو قطعه عکس، رزومه برگزیده و لوح فشرده فایلهای مربوطه) حداکثر تا پایان وقت اداری ۹۴/۷/۲۰ به منظور بررسی به حوزه این معاونت ارسال نمایند.

لازم به ذکر است رعایت کلیه بندهای بخشنامه مذکور الزامی است.

دانلود بخشنامه

نظر شما :